0493 - 670 985

info@sensotiss.nl

Sensotiss

Sensotiss voor de intramurale zorg

 

Sensotiss is een hulpmiddel dat in de zorg wordt gebruikt voor het verbeteren van de leef kwaliteit van senioren en het vergemakkelijken van het leveren van zorg door zorgprofessionals.

De Sensotiss wordt onzichtbaar onder het matras op de bedbodem geplaatst. Verlaat iemand het bed dan volgt òf een directe melding via het aanwezige patiënt oproepsysteem òf alleen dan wanneer die persoon niet binnen een vooraf ingestelde tijdsvertraging weer terug in bed komt.

 

De hulpmiddelen van Sensotiss zijn ontwikkeld vanuit een visie waarin respect voor mensen en het vergemakkelijken van de zorg dienstverlening centraal staan, waarbij zo min mogelijk inbreuk gemaakt wordt op het leven van mensen.

Het hulpmiddel wordt zowel intra,- als extramuraal toegepast voor o.a. senioren, al dan niet met bijvoorbeeld een beperkte mobiliteit, een verhoogd risico op incidenten, dwalen of dementie.

 

Bevindingen vanuit de praktijk:

Meer privacy voor de bewoners;

Betere nachtrust voor de bewoners;

Discrete controle;

Hogere menstevredenheid;

Vermindering van werkdruk;

Minder incidenten met bewoners;

Eenvoudig in gebruik;

Mogelijkheid tot bewoners intake;

Korte terugverdientijden.

Bovenstaande leidt tot een verhoging van de kwaliteit van het leven voor de bewoners en een verbetering van de kwaliteit van de zorg.

 

Product introductie:

Om kennis te maken met onze producten en zo de voordelen voor alle betrokkenen te beleven geven wij de mogelijkheid tot het vrijblijvend testen van een Sensotiss set.

In geval van zo’n proefplaatsing zullen alle (in)direct betrokkenen bij aanvang informatie en indien nodig een goede instructie krijgen. Daarnaast is gedurende de gehele proefplaatsing een eigen contactpersoon vanuit onze organisatie bereikbaar voor vragen en begeleiding.

Binnen een aantal weken zal blijken wat de Sensotiss voor uw organisatie betekent cq. kan betekenen.

Indien u meer informatie wenst over ons, onze producten en onze techniek kunt u altijd contact met ons opnemen via +31 (0)493 – 670 985

De Sensotiss is er in twee varianten:

1 Sensoplate:

De handige Sensoplate die eenvoudig onder uw matras op iedere bedbodem  te plaatsen is en eenvoudig op alle patiënt oproepsystemen gekoppeld kan worden.

 

2 Sensomatras:

De geïntegreerd oplossing waarbij de Sensotiss in het kwalitatief hoogwaardige zorg matras verwerkt is en eenvoudig op alle patiënt oproepsystemen gekoppeld kan worden.

 

Sensomonitoring:

Via een toevoeging aan de software is het ook mogelijk om iedere beweging in en uit bed bij te houden. Hiermee wordt een historie opgebouwd en krijgt de verzorging inzicht in het nachtgedrag en verloop over een bepaalde tijdsperiode. 

Dit kan bijvoorbeeld worden gebruikt als intake bij een nieuwe bewoner of bij problemen gedurende de dag of nacht met een bewoner.  

 

Over de bed-sensor is de klant zeer tevreden. Ze willen er graag nog 2 bij.

Braas Elektro